fbpx

hoofdgerecht, 15 min

Vegan rendang ramen

100% veganistisch zonder in te leveren op de smaak! Binnen een kwartiertje heb je deze tweepersoonsmaaltijd op tafel getoverd. Boordevol groenten en een explosie van smaak! 

Meer eiwitten? Voeg tofu of tempeh toe!

Boodschappenlijst

Samasaya Boemboe Rendang Curry
1 zak
Samasaya Ramen noedels
1 portiepack
Kastagne champignons
200 gr
Kokosmelk
200 ml
Sugar snaps
200 gr
Baby spinazie
100 gr
Samasaya sesamzaad
Ter garnering
Verse koriander
Ter garnering
Cashewnoten
Ter garnering

Gerelateerde producten

Samasaya Boemboe Rendang

Rendang boemboe

Bekijk het product

Samasaya Ramen Noedels

Volkoren noedels

Bekijk het product

Samasaya Toko Zwart Wit Sesamzaad

Sesamzaad

Bekijk het product

Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!

Stap 1: Halveer de champignons. Verwarm 2el olie op middelhoog vuur, bak hierin de champignons voor 5 minuten. Voeg de boemboe toe en fruit aan.

Stap 2: Giet daarna de kokosmelk in de pan, voeg ook de sugarsnaps toe. Plaats de deksel op de pan en laat 5 minuten op laag-medium vuur staan (niet koken!).

Stap 3: Haal de deksel van de pan en voeg de kant-en-klare ramen noedels toe samen met de babyspinazie.

Stap 4: Serveer in een kom met sesamzaad en grofgehakte cashews & koriander.

Selamat makan (Eet smakelijk)!