hoofdgerecht, 25min
Stir fry met groene asperges en noedels
Een vegetarisch noedelgerecht met groene asperges, tempeh en noedels. Een eitje bovenop en een beetje sansho peper voor extra pit!
Laat de wokpan goed heet worden voor het lekkerste resultaat!
Boodschappenlijst
voor 2 personen:
Gerelateerde producten
Boemboe - Bami Goreng
Bekijk het product
Fijne Eiermie
Bekijk het product
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1: Laat 2 el olie op hoog vuur warm worden, fruit de boemboe 2 minuten en voeg de tempeh -in blokjes gesneden- toe. Voeg sansho peper naar smaak toe. Bak de tempeh voor 5-10 minuten, keer halverwege om.
Stap 2: Schep de tempeh uit de pan en voeg weer een scheutje olie toe. Verwijder de onderkant van de groene asperges en snijd in stukken van drie cm. Bak voor 5 minuten mee.
Stap 3: Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en bak in een koekenpan 2 spiegeleieren.
Stap 4: Voeg de noedels samen met de spinazie en tempeh toe aan de pan en breng op smaak met ketjap manis. Roer alles goed door elkaar zodat de saus evenredig is verdeeld.
Stap 5: Serveer de stir fry met het gebakken eitje en krupuk.
Selamat makan (Eet smakelijk)!