hoofdgerecht, 30min
Rendang Curry met pompoen en sperziebonen
Door de toevoeging van pompoen krijg je een heerlijke kruidige maar zoete curry. Hier schep je nog een bordje van op.
Traditioneel recept !
Boodschappenlijst
Gerelateerde producten
Rendang boemboe
Bekijk het product
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1: Fruit de Rendang kruidenpasta in 1 el olie
Stap 2: Voeg de kokosmelk toe en laat dit 5 minuten inkoken zodat de smaken goed met elkaar mengen
Stap 3: Voeg het vlees toe en laat op laag vuur in circa 1 uur sudderen
Stap 4: Schep het regelmatig om
Stap 5: Kook ondertussen de rijst volgende de bereidingswijze op de verpakking
Stap 6: Voeg in de laatste 15 minuten de pompoen en sperziebonen toe en kook gaar
Stap 7: Voeg aan het einde van de kooktijd de geraspte kokos toe en roer goed door. Serveer de curry met witte rijst. Garneer eventueel met verste koriander en een partje limoen.
Selamat makan (Eet smakelijk)!