hoofdgerecht, 20min
Nasi goreng met bloemkoolrijst
Een koolhydraatarme variant van de welbekende nasi, net zo lekker!
Een perfecte maaltijd voor twee !
Boodschappenlijst
Gerelateerde producten
Boemboe - Nasi Goreng
Bekijk het product
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1: Dop de boontjes en snijd in kleine stukken. Kook de boontjes in 3 minuten beetgaar. Rasp in de tussentijd de wortel en versnipper de ui. Spoel de bonen na 3 minuten af en zet apart.
Stap 2: Verhit 2el olie in een wok. Voeg de kip/ tofu toe en bak gaar. Voeg de boemboe toe en fruit mee voor 2 minuten.
Stap 3: Voeg vervolgens de boontjes, wortel en bloemkoolrijst toe. Roerbak het geheel 3 minuten.
Stap 4: Bak 4 spiegeleieren met hele dooier. Serveer de Nasi Goreng met een spiegelei en lente-ui ter garnering. Voeg Ketjap manis toe naar smaak!
Selamat Makan! (Eet smakelijk!)