hoofdgerecht, 15 min
Vegan rendang ramen
100% veganistisch zonder in te leveren op de smaak! Binnen een kwartiertje heb je deze tweepersoonsmaaltijd op tafel getoverd. Boordevol groenten en een explosie van smaak!
Meer eiwitten? Voeg tofu of tempeh toe!
Boodschappenlijst
Gerelateerde producten
Rendang boemboe
Bekijk het product
Volkoren noedels
Bekijk het product
Sesamzaad
Bekijk het product
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1: Halveer de champignons. Verwarm 2el olie op middelhoog vuur, bak hierin de champignons voor 5 minuten. Voeg de boemboe toe en fruit aan.
Stap 2: Giet daarna de kokosmelk in de pan, voeg ook de sugarsnaps toe. Plaats de deksel op de pan en laat 5 minuten op laag-medium vuur staan (niet koken!).
Stap 3: Haal de deksel van de pan en voeg de kant-en-klare ramen noedels toe samen met de babyspinazie.
Stap 4: Serveer in een kom met sesamzaad en grofgehakte cashews & koriander.
Selamat makan (Eet smakelijk)!