hoofdgerecht, 20min
Ketjap met paprika
Door de milde zoete smaak is dit gerecht een favoriet bij kinderen.
Op smaak te maken voor het hele gezin !
Boodschappenlijst
Samasaya boemboe Babi Ketjap
1 zak
reepjes (vega) vlees
400 gr
Pandan rijst
300 gr
Olie
2 eetlepels
Rode paprika
1 stuk
Groene paprika
1 stuk
Vegetarisch? Bekijk eens het recept voor Ketjap met tempeh!
Gerelateerde producten
Boemboe - Ajam Pedis
Bekijk het product
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1: Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de paprika’s in dunne reepjes
Stap 2: Verhit de olie in een wokpan en bak het varkensvlees rondom bruin
Stap 3: Voeg de Ketjap kruidenpasta en paprikareepjes toe en verwarm voor 4-8 minuten. Serveer het Ketjap gerecht met de rijst en voeg eventueel sambal toe naar smaak.
Selamat makan (Eet smakelijk)!