fbpx

hoofdgerecht, 25min

Gado gado noedelsalade

Hoe goed ziet deze rijkgevulde noedelsalade eruit?! Bomvol knapperige groenten (bergen aan vitamines), satésaus en om het af te maken: een gekookt eitje.

Gado gado in een nieuw jasje !

Boodschappenlijst

Samasaya eiernoedels
1 zak
Satésaus
1 pot
Eieren
4 stuks
Komkommer
1 stuk
Bosui
ter garnering (2 stuks)
Winterpeen
200 gr
Rode kool
200 gr

Gerelateerde producten

Samasaya-Fijne-Eijernoedels

Noedels - Fijne noedels

Bekijk het product

Samasaya Pikante Garnalen Kroepoek

Krupuk - Pedis

Bekijk het product

Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!

Stap 1: Kook de eiernoedels volgens de gebruiksaanwijzing en laat afkoelen.

Stap 2: Schaaf met een kaasschaaf of dunschiller de winterpeen in de lengte in linten. Snijd de komkommer in maantjes en hak de rode kool fijn. 

Stap 3: Kook de eieren halfzacht (ongeveer 5-6 minuten) en giet het kokende water over de taugé. Spoel de eieren af met koud water, verwijder de schil en snijd in achten. 

Stap 4: Verdeel de noedels, de groente en de eieren over de borden. Serveer met bosui en sateh saus. 

Selamat Makan! (Eet smakelijk!)