hoofdgerecht, 25min
Gado gado noedelsalade
Hoe goed ziet deze rijkgevulde noedelsalade eruit?! Bomvol knapperige groenten (bergen aan vitamines), satésaus en om het af te maken: een gekookt eitje.
Gado gado in een nieuw jasje !
Boodschappenlijst
Gerelateerde producten
Noedels - Fijne noedels
Bekijk het product
Krupuk - Pedis
Bekijk het product
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1: Kook de eiernoedels volgens de gebruiksaanwijzing en laat afkoelen.
Stap 2: Schaaf met een kaasschaaf of dunschiller de winterpeen in de lengte in linten. Snijd de komkommer in maantjes en hak de rode kool fijn.
Stap 3: Kook de eieren halfzacht (ongeveer 5-6 minuten) en giet het kokende water over de taugé. Spoel de eieren af met koud water, verwijder de schil en snijd in achten.
Stap 4: Verdeel de noedels, de groente en de eieren over de borden. Serveer met bosui en sateh saus.
Selamat Makan! (Eet smakelijk!)