fbpx

hoofdgerecht, 20min

Ajam Pedis met paprika en eiermie

Ajam Pedis is een klassiek Indonesisch gerecht met pittige kip. Lekker in combinatie fris zure atjar en Samasaya eiermie.

Een gerecht met pit !

Boodschappenlijst

Samasaya boemboe Ajam Pedis
1 sachet
Kipdijfilet
300 gram
Rode paprika
2 stuks
Samasaya Eiermie
4 nestjes
Koriander
ter garnering
Samasaya Krupuk
naar keuze
Atjar

Gerelateerde producten

Samasaya Boemboe Babi Ketjap

Boemboe - Ketjap

Bekijk het product

Samasaya Eiermie

Fijne Eiermie

Bekijk het product

Samasaya Kentang Manis Pedis

Krupuk - Kentang Manis Pedis

Bekijk het product

Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!

Stap 1: Kook de eiermie volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Stap 2: Verwarm 2 el olie in een pan en fruit de boemboe aan. Snijd de kipdijfilet in stukjes en voeg deze toe aan de pan voor 5 minuten. Snijd ook de paprika in reepjes en voeg deze ook toe aan de pan. Bak nog 5 minuten mee. Houd je van pittig? Voeg 1el sambal toe.

Stap 3: Serveer de ajam pedis met de eiermie, koriander, krupuk naar keuze en atjar.