hoofdgerecht, 25min
Kruidige ketjap noedel bowl
Laat je verrassen door alle smaken structuren van dit gerecht. De kruidige ketjap kruidenpasta zorgt voor een explosie van smaak!
Lekker !
Boodschappenlijst
Gerelateerde producten
Boemboe - Ajam Pedis
Bekijk het product
Volkoren noedels
Bekijk het product
Sesamzaad
Bekijk het product
Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!
Stap 1: Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking en zet apart.
Stap 2: Snijd de kipfilet in blokjes. Verwijder eventueel de puntjes van de sugarsnaps en kook in 3-4 minuten gaar. Giet af en zet apart.
Stap 3: Halveer de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snijd in dunne plakjes. Meng de azijn door de komkommer, kruid met peper en zout naar smaak en zet apart.
Stap 4: Verhit de olie in een wok en bak de kip goudbruin. Voeg de taugé en kruidenpasta toe en verwarm 3 minuten mee.
Stap 5: Serveer de kruidige ketjap kip met noedels, sugar snaps en komkommer. Garneer met de gebakken uitjes.
Selamat Makan! (Eet smakelijk!)