fbpx

hoofdgerecht, 25min

Kruidige ketjap noedel bowl

Laat je verrassen door alle smaken structuren van dit gerecht. De kruidige ketjap kruidenpasta zorgt voor een explosie van smaak!

Lekker !

Boodschappenlijst

Samasaya boemboe Babi ketjap
1 zak
Samasaya fijne noedels
250 gr
Olie
2 eetlepels
(Vega) kipfilet
300 gr
Taugé
125 gr
Sugar snaps
200 gr
Komkommer
1 stuk
(witte wijn) azijn
3 eetlepels
Gebakken uitjes
ter garnering

Gerelateerde producten

Samasaya Boemboe Ajam Pedis

Boemboe - Ajam Pedis

Bekijk het product

Samasaya Ramen Noedels

Volkoren noedels

Bekijk het product

Samasaya Toko Zwart Wit Sesamzaad

Sesamzaad

Bekijk het product

Neem wat te drinken en relax, we gaan heerlijk Indonesisch koken!

Stap 1: Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking en zet apart.

Stap 2: Snijd de kipfilet in blokjes. Verwijder eventueel de puntjes van de sugarsnaps en kook in 3-4 minuten gaar. Giet af en zet apart.

Stap 3: Halveer de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snijd in dunne plakjes. Meng de azijn door de komkommer, kruid met peper en zout naar smaak en zet apart.

Stap 4: Verhit de olie in een wok en bak de kip goudbruin. Voeg de taugé en kruidenpasta toe en verwarm 3 minuten mee.

Stap 5: Serveer de kruidige ketjap kip met noedels, sugar snaps en komkommer. Garneer met de gebakken uitjes.

Selamat Makan! (Eet smakelijk!)